For lagledere – Overgangsskjema

For lagledere – Overgangsskjema

Når en ny spiller tar kontakt med laget skal følgende gjøres:

  1. Er spilleren over 12 år og aktiv i en annen klubb skal Daglig Leder i Hinna informeres. DL informerer moderklubb hvis spilleren ønsker overgang eller trene med laget
  1. Spiller får beskjed om å registrere seg i Innmeldingdsskjema på forsiden www.hinnafotball.no // https://club.spond.com/landing/signup/hinnafotball. Daglig leder vil informere oppmann på laget når spilleren er innmeldt korrekt.

Spillere som er på prøvetreninger kan legges til i Spond av lagleder, men da legger en dem til med mellomnavn «hospitant«. Hvis de bestemmer seg for å begynne må også de melde seg inn i vanlig innmeldingsskjema.

  1. Er spilleren over 12 år og har spilt fotball (da er spilleren allerede registrert i FIKS (FIKS er NFF sitt system) skal spillere og foresatt fylle ut ett overgangsskjema som skal sendes til Daglig leder. Daglig leder skal ha beskjed om nye spillere fra andre klubber som kommer på trening hvis de er over 12 år slik at vi kan informere moderklubb.

Klubben laster opp overgangsskjema i FIKS. Klubben gir tilbakemelding når spilleren er spilleklar (tidligst 24 timer etter at overgangsskjema er innlevert)

Har dere spørsmål ang. overganger tas det med daglig leder.

Bli medlem!

Lyst til å spille fotball med oss på Hinna? Meld deg inn i dag!

Innmeldingsskjema Mer informasjon

Meld deg på nyhetsbrev

Få med deg siste nytt fra Hinna Fotball ved å abonnere på vårt nyhetsbrev!

Velg liste(r) ↴

Design og utvikling av:

Ensign