Pangstart på Rogalandscupen herrer

Vårt nyopprykka rekruttlag (5. div) startet Rogalandscupen med et smell borte mot Hana 2 (7. div).

I Rogalandscupen starter lag med ett straffespark per divisjons forskjell. Ettersom Hana 2 til daglig spiller i 7. divisjon og rekruttene våre rykket opp til 5. divisjon i 2022 startet Hana med 2 straffespark.

Mats Chill Rondestveit og Kaj Andre Espe satt begge straffene i mål og Hana gikk til avspark med 2-0 ledelse. Hinna startet kampen i hundre og gikk ut i høyt press, noe som skulle vise seg å være et sjakktrekk.

Fjorårets toppscorer for rekruttene Mikael Krohn Næsheim startet sesongen på samme vis som han slapp forrige sesong. Etter 11 min satte han 2-1 målet. Kun 3 min senere scoret han sitt andre for dagen og utlignet til 2-2. I det 25min sendte Daniel Aarstad oss opp i ledelsen med 2-3 scoringen. Adrian Gausel Bjerga noterte seg for årets første mål med scoring 3 minutter senere etter 28 spilte minutter. Like før pause Kro(h)net Næsheim kvelden med hattrick før pause og 2-5 ledelse.

Etter hvilen fortsatte Hinna i høyt tempo og hurtige pasninger uten at Hana hadde sjans til å henge med. Nils Aarrestad la på til 2-6 etter 56min. Innbytter Henrik Sæverud Lorentzen la på til 2-7 etter 73min. Vertene reduserte til 3-7 etter 80 min med scoring av Nux Yasin Mirre. Daniel Aarstad noterte seg for sitt andre mål i kampen med 3-8 etter 85 min, før Lorentzen var frempå igjen med 3-9 scoringen i det 88min. Like før slutt fikk Hana og Fredrik Ommedal Hafnor et trøstemål for hjemmelaget og fastsatte sluttresultatet til 4-9.