Perfekt uke for senior avdelingen.

Forrige uke vant alle senior lagene til Hinna sin kamp.

Det er mye positiv energi på og rundt Hinna om dagen. Forrige uke vant alle seniorlagene sin kamp med samlet målforskjell på 15-3.

Herre B åpnet tirsdag 10. mai ballet med 2-6 seier borte mot Hjelmeland

B-laget reiste inn til Hjelmeland tirsdag med et klart mål for øyet og det var å begynne å vinne kamper igjen etter en dårlig start på sesongen.

Hjelmeland prøver med høyt press i begynnelsen av kampen, men Hinna klarer å spille av presset med gode kombinasjoner og vending av spill. I det 24. min kom det første målet til Hinna fra et langskudd av Tord Heskestad.

Hinna fortsatte å produsere noen halvsjanser, men unøyaktighet i siste tredjedel gjorde at vi gikk til pause med 1-0.

– Vi ble enige i pausen om å holde trykket oppe, heve pasningskvaliteten og være fokuserte. 2. omgang starter på best mulig måte hvor vi scorer 3 mål (Tord x2 og Kendal). Vi styrer det meste ut kampen og putter 2 mål til (Tord og Nils). Hjelmeland scorer også 2 mål slik at vi vinner kampen 6-2.

– Vi spiller en bra kamp med et ungt lag, hvor Tord bemerket seg med 4 mål og Kendal (16 år) hadde debut og mål, sier en fornøyd Sveinung Moen.

Mål:

24 Tord Erichsen Heskestad 0-1

48 Tord Erichsen Heskestad 0-2

50 Spillemål Tord Erichsen Heskestad 0-3

53 Spillemål Kendal Nudem 0-4

60 Spillemål Thomas Laugaland Munthe 1-4

67 Spillemål Tord Erichsen Heskestad 1-5

75 Spillemål Endre Yong Lomeland 2-5

80 Spillemål Nils Aarrestad 2-6

Dame B fortsatte festen onsdag 11. mai borte mot Randaberg 2

– Vi reiser til Randaberg med et ungt lag, med innslag av noen rutinerte spillere. Vi har utespiller Thea Beate Gjerde i mål, som står til terningkast 6 på børsen. Hun holder oss inne i kampen de første 15min.

– Vi starter litt nervøst med litt høye skuldre, men etter ca. 15min får kampen satt seg og vi begynner å spille mer og skaper mer sjanser. Vi går til pause med 2-0 ledelse, det kan se ut som om vi tror kampen er avgjort i pausen, ettersom vi lar Randaberg styre spillet, selv om de kommer til få sjanser. 2. omgang er preget av at vi er lite effektive. Så blir det litt ekstra spenning når Randaberg scorer på corner rett før slutt. Men spillerne beholder roen og vinner, sier en fornøyd Michael Løining.

Mål:

30 Sienna Blanckeman Aadland 0-1

33 Maria Langeland 0-2

88 Liva Landsnes Jensen 1-2

Dame A fullførte seiers-hattricket borte mot Falkeid torsdag 12. mai

Hinna Damene reiste som ubeseiret opp til Falkeid, hvor de møtte ett godt forberedt Falkeid lag som hadde tatt sine forholdsregler og spilte veldig bra og tett bakover.

Falkeid spilte med ren sweeper bak for å demme opp for bakromsstyrken til Hinna. Damene starter kampen bra og kommer til haugevis med sjanser, men sliter med og sette ballen i mål. Presisjon og konsentrasjon fremover i banen var ikke der den har vært tidligere i sesongen.

Hinna reiste opp uten keeper da keeperen var syk, men Anna Elen Aakre er sporty og stiller opp for laget som keeper i 1 omgang, før Ingrid Muladal tok stafettpinnen videre og stod andre omgang. Begge keeperne holdt nullen og gjorde sine saker meget bra.

– Vi fikk med oss 2 gode sidebacker som bidro sterkt offensivt med mange gode løp. Samt midtstoppere som var veldig flinke til og starte angrepene våre bakfra. Den bakre firer bidro veldig bra og blir bare bedre og bedre. Ellers er det igjen kjekt at de unge som får sjansen bidrar så bra. Synne Mathisen startet kampen som midtstopper (f. 2006), det samme med Tina Tjelta Knutsen (f. 2006) som og starter og bidrar veldig bra og med 0-1 scoringen. 

– Sesongstarten har vært bra, uten tvil. Vår målsetting er og bli blant de øverst lagene som får fortsette i 3 divisjon til neste sesong. Med full innsats og konsentrasjon skal dette være innen rekkevidde. Foreløpig er vi i rute angående poeng fangsten vår, full pott etter 6 serierunder er upåklagelig.

Det har nok visst seg at mot de beste lagene klarer vi og mobilisere en enorm vinnervilje blant jentene og det håper vi fortsetter. Vi har en stor tropp som innbefatter J17, Hinna A og B lag. Flere av de yngste banker på døren og nærmer seg A-laget. Flere enn de som har spilt nå vil få sjansen fremover. Tenker det vil være viktig og la de få kjenne på nivået og se hva det går i.

– Nå venter 5 tøffe bortekamper fremover (Bryne 2, Havdur , Egersund, Viking 2) hvor vi avslutter vårsesongen borte mot Sandnes. Nå får vi se hva som virkelig bor i laget, sier Øystein Lunde. 

Mål:

4 Tina Tjelta Knutsen 0-1

22 Christina Moen 0-2

31 Julie Haugvaldstad 0-3

Herre A fullførte kvadruppelen med 4-0 hjemme mot Randaberg

En time etter Damene hadde sikret 3/3 mulige seiere for senioravdelingen til Hinna, kunne mennene juble over å følge i damene sine fotspor med å være ubeseiret i serien.

Herrene som stod med 9 poeng av 9 mulige etter de 3 første serierundene tok en fortjent 4-0 seier over Randaberg og kunne feire 17. mai som serieleder i 4. divisjon avdeling 1.

Kampen bølget litt frem og tilbake i starten, selv om Hinna stod for de største sjansene. Hinna sitt spill vokser utover i kampen og kombinasjonene blir bedre og bedre, noe som resulterer i at Hinna er alene med keeper 2 ganger uten å klare å sette ballen i mål bak Randaberg sin målvakt.

Rett før 1. omgang er over kombinerer Hinna fint gjennom midten før Simen Melhus blir lagt i bakken, noe som kan se ut som startet rett utfor 16-meteren, men Simen og motstander ender begge innfor 16-meteren noe som gjør at dommeren blåser straffespark. Det måtte 0,25x hastighet på reprise 4 ganger for å se om situasjonen var utenfor eller innfor, så en god dommer Lars Dahlgren skal ha seg unnskyldt.

Mikal Mæle setter ballen kontrollert bak Fredrik Hana Voss i Randaberg målet og Hinna kunne gå til pause med 1-0 ledelse.

– Vi går til pause med en god følelse, vi leder 1-0 og føler vi har god kontroll, samtidig vet vi at vi kan løfte oss en god del. Randaberg åpner rommene uvante plasser forhold til tidligere kamper de har spilt, så vi får gitt en del tips til spillerne i pausen hvor og hvordan de lettere kan finne rom for å kombinere i. Dette utnytter spillerne til det maksimale, og i andre omgang synes jeg vi spiller årsbeste.

– I andre omgang er vi bunnsolide både offensivt og defensivt. Vi holder konsentrasjonen oppe gjennom hele kampen, noe jeg har savnet litt tidligere, så dette lover bra for fortsettelsen. Ellers er det ekstra gledelig at Benjamin Nakling Nilssen (f. 2005) starter sin første seriekamp for a-laget og spiller en fantastisk kamp. Han er rolig med ballen i beina, spiller på få touch og har en enorm motor.

– Det som er ekstra gøy er at det er mange spennende unge spillere som ikke har fått prøvd seg på a-laget enda. Vi går en utrolig spennende fremtid i vente, det er så mange gode unge spillere som banker på døren til a-laget i denne klubben.

– Vi har rekrutt kamper som vi i trenerteamet på a-laget ser live eller på video for å se hvordan de yngre spillerne responderer på seniorfotball. Så det er en meget god arena å legge inn en god søknad på a-laget, sier Thomas Egeli.

Mål:

44 Mikal Mæle 1-0

47 Aleksander Gundersen 2-0

51 Mikal Mæle 3-0

66 Aleksander Gundersen 4-0

Seriekamper for senioravdelingen uke 20:

  • Onsdag 18. mai kl 20:00 Hinna Damer B – Vigrestad | Wintershall Dea Banen
  • Onsdag 18. mai kl 20:15 Hinna Herrer B – Storhaug | NSE Banen Hinna Stadion
  • Fredag 20. mai kl 19:00 Bryne 2 – Hinna Damer A | Aarbakkebanen Bryne
  • Fredag 20. mai kl 19:00 Sokndal – Hinna Herrer A | Hauge Kunstgress – Kiwi banen

Bli medlem!

Lyst til å spille fotball med oss på Hinna? Meld deg inn i dag!

Innmeldingsskjema Mer informasjon

Meld deg på nyhetsbrev

Få med deg siste nytt fra Hinna Fotball ved å abonnere på vårt nyhetsbrev!

Velg liste(r) ↴

Design og utvikling av:

Ensign