Publisering av bilder og video

Publisering av bilder og video

Vi verdsetter og respekterer personvernet og trivselen til våre medlemmer. Her finner du retningslinjer for publisering av bilder og videoer knyttet til klubbens aktiviteter.

Bilder og video på nettsiden og sosiale medier:

Vi ønsker å dele gleden ved fotball med våre medlemmer. Derfor publiserer vi jevnlig bilder og videoer fra treninger, kamper og arrangementer på vår nettside og sosiale medier. Dette gir oss muligheten til å vise stolthet og engasjement i Hinna Fotball.

Innhenting av Samtykke:

Respekten for personvern står sentralt hos oss. Før vi deler bilder eller videoer som inkluderer enkeltpersoner, innhenter vi alltid samtykke fra foresatte til de involverte mindreårige. Dette sikrer at vi ivaretar personvernrettighetene og at alle føler seg komfortable med publiseringen.

Ønsker du å gi samtykke eller trekke det tilbake?

Dersom du ønsker å gi samtykke for publisering av bilder eller videoer av ditt barn, eller ønsker å trekke tilbake tidligere gitt samtykke, kan du enkelt kontakte oss. Vi setter pris på at dere som foresatte er delaktige i denne prosessen for å skape et trygt og tillitsfullt miljø.

Sensitiv Informasjon:

Vi unngår å publisere sensitiv informasjon om enkeltpersoner. Dette inkluderer adresse, kontaktinformasjon og andre personlige detaljer. Vårt mål er å skape et positivt online miljø for alle våre medlemmer.

Rett til Å Protestere:

Dersom du som foresatt eller medlem mener at publiserte bilder eller videoer strider mot deres ønsker eller retningslinjer, oppfordrer vi til å ta kontakt. Vi respekterer retten til å protestere og vil håndtere slike henvendelser med høy prioritet.

Vi er takknemlige for samarbeidet med dere foresatte for å sikre at våre publiseringspraksiser reflekterer vårt fokus på personvern og trivsel.

Ved spørsmål eller bekymringer, nøl ikke med å kontakte oss. Sammen skaper vi et trygt og positivt fotballmiljø for alle i Hinna Fotball!


Mer informasjon

Ved spørsmål, kontakt:

Hans Arne Haga
Daglig leder, Hinna Fotball
marked@hinnafk.no


Nyheter og Oppdateringer

Bli medlem!

Lyst til å spille fotball med oss på Hinna? Meld deg inn i dag!

Innmeldingsskjema Mer informasjon

Meld deg på nyhetsbrev

Få med deg siste nytt fra Hinna Fotball ved å abonnere på vårt nyhetsbrev!

Velg liste(r) ↴

Design og utvikling av:

Ensign