Rabih Taissir Abou Kulaib (30) er klar for oss i Hinna Fotball

Bekreftet: Rabih Taissir Abou Kulaib klar for Hinna.

Får trøye #24 og Thomas Egeli sier at Kulaib sin rutine passer perfekt inn i Hinna-garderoben.

– Rabih flyttet til Stavanger for en stund tilbake og vi er svært glade for at han nå har kommet til oss i Hinna. Det er perfekte nyheter å ha med seg videre inn i seriestarten, sier Thomas Egeli om sin nye midtbanespiller.

– Han er en veldig teknisk god fotballspiller og en ydmyk og hyggelig mann. Han passer perfekt med den stemningen vi har i garderoben allerede.

30-åringen 44 kamper for Nærbø har skrevet under kontrakt med Hinna og går bytter ut den stripete blå drakten til Nærbø med Hinna sin nydelige røde drakt. Han debuterte for Nærbø tilbake i 2015.

Han har vist i Nærbø at han er en meget god spiller, og at han kan håndtere å spille ball selv under hardt press fra motstander. Vi har en meget god stall men har manglet litt bredde i stallen, Rabih er en god spiller som kan bidra, samtidig en som de yngre spillerne kan lære av. Rabih skal få litt tid til å bygge opp den fysiske kapasiteten som er det eneste punktet vi må jobbe litt ekstra med, sier en fornøyd Thomas Egeli om sin nye signering.

Debuterer allerede i kveld

Rabih skal sammen med Sondre Risa, Adrian Bjerga, Niklas Juliussen, Andreas Eiane og Lars Moe Billington spille rekruttkamp i kveld borte mot Fiskå, da Hinna 2 serieåpner. Dette er en ypperlig anledning for spillerne å vise seg frem, samt få kamptrening.

Bli medlem!

Lyst til å spille fotball med oss på Hinna? Meld deg inn i dag!

Innmeldingsskjema Mer informasjon

Meld deg på nyhetsbrev

Få med deg siste nytt fra Hinna Fotball ved å abonnere på vårt nyhetsbrev!

Velg liste(r) ↴

Design og utvikling av:

Ensign