Reisebrev fra Tyrkia: Hinna Damer

Oppskriften på samhold:

Reisebrev fra Tyrkia: Hinna Damer

Fredag: Hinna damelag reise tidlig fredag 25. februar ned mot varmere strøk på treningsleir. Den lange reisen startet på Sola Lufthavn, hvor vi først fløy til Gardemoen, hvor en lang mellomlanding på hele 4 timer ventet jentene. Til tross for lange timer, fikk damelaget godt selskap av 3 andre herrelag, som også skulle ta turen til Tyrkia. Enda bedre ble flyturen når flysetene ble fordelt tilfeldig mellom de 4 lagene, hvor både kortspill og Snapchat ble tema. Omsider kom de 15 spillerne med blytung og overvektig bagasje fram til hotellet, som hadde stelt i stand kveldsmat til jentene klokken 02.00 – rettere kalt nattmat.

Lørdag: Lørdagen startet rolig med sen morgen og god hotellfrokost, for å hente oss inn etter den lange reisen. Av denne grunn ble det bare én trening, på de nydelige gressbanene. Etter treningen valgte noen av jentene å plaske i bassenget mens andre lå på solsengene og nøyt hotellets isbar, tiltros for de «kalde» 25 gradene. Dagen avsluttet med shopping og quiz på hotellet.

Søndag: Søndagen ble fylt med fotball og aktiviteter, da trenerne satte i gang første trening kl. 10.00 presist – hvis ikke, BOT! Flere av spillerne oppdaget hotellets spa, treningssenter og bordtennisbord, og av den grunn ble fritiden brukt på dette. Det ble en innholdsrik dag, med to gode treningsøkter og moro, da blant annet fotball-klærne på balkongen, ble tatt av vinden og landet på taket. Ikke nok med det! Flere av jentene har på denne tiden klart å låse seg ute av hotellrommene – opp imot flere ganger! Kvelden avsluttet med nøye planlagt teambuilding, som bød på både kunnskap, samarbeid og bading.

Mandag: Nok en dag startet dagen med hotellpannekaker på tallerkenene til samtlige spillere, etterfølgt av en ny trening hvor lagets PT, Ylva, ble satt i arbeid. Hun sto for en god og innholdsrik styrketrening som passet hele laget. Økt nummer to startet kl. 17.00, hvor fokuset var forberedelser til kamp. Mellom øktene sto restitusjon og shopping på timeplanen, også avsluttet dagen med god middag og underholdning på hotellet.

Bli medlem!

Lyst til å spille fotball med oss på Hinna? Meld deg inn i dag!

Innmeldingsskjema Mer informasjon

Meld deg på nyhetsbrev

Få med deg siste nytt fra Hinna Fotball ved å abonnere på vårt nyhetsbrev!

Velg liste(r) ↴

Design og utvikling av:

Ensign