Rogaland Taxi er ny Utviklingssponsor i Hinna Fotball

Rogaland Taxi er ny Utviklingssponsor i Hinna Fotball

Rogaland Taxi er et velkjent selskap som har drevet med i buss og taxinæringen siden 1993. I tillegg står selskapet for all trafikkformidling for sentralene i Stavanger, Haugesund, Karmøy, Randaberg, Jæren, Ålgård, Sola og Tananger. I tillegg til administrasjon av nevnte sentraler driver selskapet egen bussavdeling som forvalter betydelige samarbeidsavtaler med Stavanger Kommune, Sandnes kommune, Rogaland Fylkeskommune og andre større kontraktspartnere.

Rogaland Taxi er et «idrettens selskap», de har kjørt utallige turer for idrettslag i Rogaland. Vi er stolte over at vi også skal få benytte oss av deres fantastisk service.

Dette sa hovedtrener for Hinna Damene etter kampen om Rogaland Taxi:

Før kampen i går ble damene hentet av Hinna sin nyeste samarbeidspartner Rogaland Taxi med rødt Hinna-skilt i frontruten.

– Vi er utrolig takknemlig for den servicen og profesjonaliteten Rogaland Taxi gir oss. Når spillerne blir hentet av en buss i god tid, med rødt Hinna-skilt og en fantastisk hyggelig sjåfør gir det en helt ny opplevelse. Alle disse detaljene gjør at opplevelsen og prestasjonene til spillerne blir bedre. Det høres gjerne litt banalt ut, men jeg tror at slike små ting utgjør en stor forskjell samlet.

Avdelingsleder i Rogaland Taxi – Rune Roaldsøy om avtalen:

«Vi assosierer oss med idretten. Vi har vært med en mange turer med idrettslag opp gjennom årene, og vi har bare gode opplevelser og erfaringer. Vi gleder oss til samarbeidet med Hinna Fotball.»

Rogaland Taxi vil bli å se på klubbkolleksjonen samt synlig på Hinna Stadion med skilt på WintershallDEA Banen.

Marked- og kommunikasjonsansvarlig i Hinna Fotball – Thomas Egeli om avtalen:

«Vi ser Rogaland Taxi sine busser på og rundt Hinna hele tiden. De kjører blant annet skoler, Viking og ungdomslandslagene når de trener på NSE Banen. Fra vår side var det helt åpenbart at vi ønsker å samarbeide med Rogaland Taxi, alle de som benytter seg av dem har bare gode ord å si. Nå forventer jeg at hele Hinna bydel benytter seg av Rogaland Taxi.»

Rogaland Taxi kan du besøke ved å følge denne linken, og glem ikke å like deres Facebook side med å trykke her.

#ViErHinna #RogalandTaxi

Bli medlem!

Lyst til å spille fotball med oss på Hinna? Meld deg inn i dag!

Innmeldingsskjema Mer informasjon

Meld deg på nyhetsbrev

Få med deg siste nytt fra Hinna Fotball ved å abonnere på vårt nyhetsbrev!

Velg liste(r) ↴

Design og utvikling av:

Ensign