Rutiner for Spond – nye medlemmer og sletting av medlemmer

Rutiner for Spond – nye medlemmer og sletting av medlemmer

Det er oppmann som er ansvarlig for at Spond til enhver tid er korrekt oppdatert for sitt lag. Alle spillere skal ligge inne med navn, fødselsdato, adresse, kjønn, nasjonalitet, e-post, foresatte og betalingskontakt.

Nytt medlem:

  1. Lagledelsen ber medlemmet registrere seg selv via skjema nederst på forsiden på www.hinnafotball.no eller send lenken: https://club.spond.com/landing/signup/hinnafotball

(Dvs lagledelsen skal ikke opprette medlemmet i Spond, da får vi ikke all nødvendig informasjon. Vi har behov for navn, fødselsdato, adresse, kjønn, nasjonalitet, e-post på alle spillere som er registrert i Spond for å kunne synkronisere de korrekt med NIF database)

  • Daglig leder sjekker for duplikat og godkjenner medlemmet i Spond. DL sender e-post til oppmann med seksjonsleder på kopi om at medlemmet er korrekt lagt til i Spondgruppen til laget og at spilleren må ønskes velkommen av lagledelsen.
  • Daglig leder er ansvarlig for å sende ut kontingent og treningsavgift til nye medlemmer en gang i måneden.

Slette medlem:

Skal spilleren meldes ut av klubben fjerner oppmann\lagleder spilleren fra gruppen den tilhører og informerer seksjonsleder. Kun seksjonsleder eller daglig leder kan slette medlemmer fra Spond. Det er viktig at dette gjøres regelmessig slik at listen over aktive medlemmer i Spond er korrekt.

Prøvespillere\Hospitanter:

Noen spillere ønsker å trene med klubben uten å bli medlem med en gang, da gjør vi følgende. Også hospitanter fra yngre lag skal legges til manuelt på denne måten

  1. Hvis spilleren allerede har en klubb, informer daglig leder om navn på spiller og klubb han tilhører. DL informerer moderklubb om at spilleren ønsker å trene med oss.
  2. Spilleren legges til i vanlig Spond av oppmann\trener. Legges til med navn: «Fornavn Hospitant Etternavn». Vi skiller altså på at spilleren ikke skal registreres som fullverdig medlem med å legge til «Hospitant» i navnet i Spond.
  3. Når spilleren ønsker å bli medlem må medlemmet melde seg inn i skjema på hjemmesiden, For spillere 12 år eller eldre det fylles ut ett overgangsskjema som sendes til daglig leder. Skal ikke spilleren delta lenger fjernes oppmann\lagleder spilleren fra gruppen den tilhører og informerer seksjonsleder. Kun seksjonsleder eller daglig leder kan slette medlemmer fra Spond.

Bli medlem!

Lyst til å spille fotball med oss på Hinna? Meld deg inn i dag!

Innmeldingsskjema Mer informasjon

Meld deg på nyhetsbrev

Få med deg siste nytt fra Hinna Fotball ved å abonnere på vårt nyhetsbrev!

Velg liste(r) ↴

Design og utvikling av:

Ensign