Sommerens fotballskoletilbud – samleside

I sommer har vi flere tilbud, og dette kan virke forvirrende for mange.

Vi er nå ferdige med juni. I juli har vi stengt. Men 1/8 åpner vi opp med heldagstilbud igjen. For dem som melder seg på innen angitte frister.

Mini-EM er et tilbud inspirert av sommerens EM sluttspill i Tyskland. Her spiller barna miniturneringer. Vi deler dem inn i lag etter alder og nivå. Her spiller 3 lag mange 5 minutterskamper mot hverandre. Det blir laget flere baner, slik at spillerne skal spille på det nivået som gir dem best mestring. En turnering fra 10.00-11.30. Så matpause. Deretter ny turnering med nye lag 12.30-14.00.

Tine Fotballskole. Fotballskole. Trening med tekniske øvelser 10.00-11.30. Matpause. Miniturnering 12.30-14.00. Her får man pakken med Tine-sekk, Tine T-skjorte og Tine-sjokomelk til lunchen. Et par ekstra Tine Aktiviteter kommer også i tillegg.

Tine Toppspillerskole er et knepp opp. Tradisjonelt det tilbudet flest velger. Her får man 4 organiserte økter til dagen. Og et ekstra fruktmåltid før siste trening. Alle kan være med her og, uansett ferdighetsnivå. Det krever kanskje litt mer konsentrasjon gjennom dagen. Men man er mye aktivisert. Og får mindre tid til å «kjede seg». En fysisk økt før alle de andre. Og en restitusjon / lekbasert trening etter. Organiserte treninger 08.30-08.15 , 10.00-11.30 , 12.30-14.00 og 14.35-15.15

Dersom det pågår flere tilbud samme dag, vil FFOpen House og Fotballskole / Toppspillerskole trene sammen. Blandes både i den tekniske treninga. Også i spilldelen.

Barnas Sommer (fullbooket) er en siste ting, som Hinna Fotball arrangerer sammen med Stavanger Kommune. Dette er en aktivitets og fotballskole som foregår samtidig og sammen med våre øvrige opplegg. Tilbudet er gratis, men det er begrenset antall plasser. Kommunen distribuerer en god del av disse. Så deler Hinna Fotball ut resten. De som er med på fotballskolene vår være med på aktivitetene til barnas sommer. Mellom fotballtreningene. Og barna på Barnas Sommer blir med på fotballtreningene med resten. Påmelding til barnas sommer skjer i april/mai. Vi åpner opp evt. ledige plasser etterhvert som noen evt skulle trekke seg.

For alle tilbudene gjelder førstemann til mølla. Barnas Sommer blir nok først fylt opp. Dersom noen skulle trekke seg åpner vi opp disse plassene igjen. Men ingen garanti for det.

Oppsummering av tilbud man kan melde seg på:

Mini-EM uke 31. 1. og 2. august.

Tine Fotballskole og Tine Toppspillerskole uke 32

Barnas Sommer uke 32 – Fullt.

Toppspillerskole og Mini-EM uke 33

Bli medlem!

Lyst til å spille fotball med oss på Hinna? Meld deg inn i dag!

Innmeldingsskjema Mer informasjon

Meld deg på nyhetsbrev

Få med deg siste nytt fra Hinna Fotball ved å abonnere på vårt nyhetsbrev!

Velg liste(r) ↴

Design og utvikling av:

Ensign