Sponsorcupen 2022

Våre samarbeidspartnere kjempet på fredag for trofeet i den første utgaven av Sponsorcupen.

Fredag 26. august møttes flere av våre samarbeidspartnere opp på Wintershall Dea Banen for å kjempe om det det historiske trofeet og bli første vinner av Hinna Fotball sin Sponsorcup.

For Hinna Fotball sin del var det viktig å kunne gi noe tilbake til våre gode samarbeidspartnere, og gi de en dag med glede, konkurranse og nye bekjentskap.

Vi er super takknemlige for at over 50 spillere fra Belltech Computer, Brage Finans, Byggfirma Anders Gilje, Fagmur & Flis, Delikatessen by Foodfighters, Superwash Hinna og Øyri & Frafjord Bygg alle deltok og gjorde dette til en spesiell dag.

Alt handler om å gjøre hverandre gode og gi gode opplevelser tilbake til våre samarbeidspartnere. Vi hadde aldri arrangert sponsorturnering før, så vi var spente på hvordan det ble tatt imot. Heldigvis var det masse latter, mål, det ble bygget nye relasjoner mellom bedrifter i nettverket, alt i alt en super dag og kveld.

Lokal støtte fra samarbeidspartnere.

Turneringen ble arrangert med hjelp av bedriftene i nettverket. Superwash Hinna delte ut Premium Bilvask til vinnerlaget og turneringens beste spiller. Den nydelige maten på banketten ble servert av Delikatessen by Foodfighters på Hinna. Drikke var fra Jåttå Gårdsbryggeri. Vi i Hinna er heldige som har så mange gode samarbeidspartnere som er med å bygge opp hele klubben og bydelen vår!

Legendebesøk

Etter maten var det duket for en legende på Hinna Stadion, vår egen keepertrener og mestvinnende vikingspiller gjennom historien Erik Johannssen kom og fortalte historier fra livet og karrieren sin. «Da buksa sprakk i Molenbeek» var en av mange historier som løftet stemningen enda et hakk.

Fotball for alle

I Hinna skal alle kunne spille fotball, både barn og voksne. De som ikke hadde fotballsko med på turnering fikk låne. Ekstra gledelig var det derfor at alle spillere uavhengig av fotball erfaring så ut til å ha det minst like kjekt.

Første av mange turneringer

Selv om det var første gang vi arrangerte Sponsorcupen er vi helst sikre på at dette er noe som kommer til å bli arrangert årlig. Tilbakemeldingene rett etter turneringen har vært så gode at vi håper turneringen vokser og blir enda større. Vi har gjort oss opp noen erfaringer, og kommer til å arrangere en enda bedre turnering neste år.

Historiske vinnere

Den første finalen i turneringens historie ble spilt mellom Belltech Computer og Delikatessen By Foodfighters.

For finalistene ventet et målshow uten like. På 15 minutter ble det scoret 12 mål. Medeier i Delikatessen, Johannes Thulin Kay ble kampens store spiller med 3 scoringer i 8-5 seieren og Belltech Computer.

Dermed blir Delikatessen By Foodfighters stående i historiebøkene som Sponsorcupen sin første vinner.

Vi gleder oss allerede til neste år!

#ViErHinna

Bli medlem!

Lyst til å spille fotball med oss på Hinna? Meld deg inn i dag!

Innmeldingsskjema Mer informasjon

Meld deg på nyhetsbrev

Få med deg siste nytt fra Hinna Fotball ved å abonnere på vårt nyhetsbrev!

Velg liste(r) ↴

Design og utvikling av:

Ensign