Sponsortur til Newcastle

I helgen var samarbeidspartnerne i Hinna Fotball på sponsortur til Newcastle.

Fredag 10. mars reiste flere av våre samarbeidspartnere til Newcastle for å bygge relasjoner, fagsamling og se Premier League kamp mellom Newcastle – Wolverhampton.

Vi har et fantastisk nettverk bestående av nesten 50 bedrifter, hvor vi jobber mot å gi noe tilbake til våre gode samarbeidspartnere.

13 stk. var med på turen fra Brage Finans, Urmaker Grøtteland, Fagmur & Flis, Øyri & Frafjord Bygg, Westco Miljø og Inge S. Årstad. Tusen takk til alle som var med på tur og gjorde dette til en fantastisk helg!

Primus motor – Frode Grøtteland

I samarbeidsnettverket har vi masse flotte samarbeidspartnere, en av disse er Frode Grøtteland fra Urmaker Grøtteland i Sandnes. Han har vært en solid støttespiller når det kommer til planlegging og gjennomføring av turen. Uten han hadde aldri turen blitt så bra, tusen takk Frode.

Fagsamling

På turen hadde Ståle Corneliussen fra Westco Miljø AS et foredrag om bærekraft og hvor stor forskjell hver enkelt av oss kan gjøre. Et bra innlegg om samtlige bør kontakte for å høre hva deres bedrift kan gjøre for miljøet.

Legende besøk

På lørdagen var vi så heldige at tidligere landslagsspiller og Premier League vinner Peter Beardsley kom å hadde et foredrag om karrieren sin og hvordan det var å vokse opp i England på 70 og 80-tallet. Et meget spennende foredrag med hvilken mentalitet det krever for å bli blant de aller beste.

Omvisning og kamp på St. James’ Park

Vi var også så heldige at vi fikk lov til å besøke St. James’ Park med omvisning av stadion med garderobe besøk og ut på gressmatten dagen før kamp mens de rigget seg klar til kamp. Vi fikk høre masse spennende historier om hvordan klubben har utviklet seg, og hva de gjør for å få en fordel over motstanderne før kamp.

Premier League kamp og omkamp

Turen ble toppet med kamp på St. James’ Park, hvor Newcastle vant 2-1 mot Wolverhampton. Selv om det var første gang vi arrangerte Sponsortur er vi helt sikre på at dette er noe som kommer til å gjøre igjen. Tilbakemeldingene rett etter turen har vært så gode at vi håper at neste år blir enda flere med på tur.

Tusen takk for turen, vi gleder oss allerede til neste år!

#ViErHinna

Bli medlem!

Lyst til å spille fotball med oss på Hinna? Meld deg inn i dag!

Innmeldingsskjema Mer informasjon

Meld deg på nyhetsbrev

Få med deg siste nytt fra Hinna Fotball ved å abonnere på vårt nyhetsbrev!

Velg liste(r) ↴

Design og utvikling av:

Ensign