Superwash er ny Utviklingssponsor i Hinna Fotball

Superwash er ny Utviklingssponsor i Hinna Fotball

Superwash Hinna med salg- og markedssjef Stig Hartvigsen i spissen har inngått samarbeidsavtale med Hinna Fotball. Selv er Stig en meget habil fotballspiller selv, hvor han til daglig spiller for Sola 3. Senest i 2019 var han med å slå blant annet Vaulen IL i 4 div avd 2.

Superwash åpnet vaskehallene sine i 2012 og har lang og god erfaring med bilvask. Sommeren 2021 var vi så heldige at de åpnet en ny vaskehall på Hinna slik at også vi har muligheten til å alltid ha en skinnende bil.

Miljøhensyn

Når du vasker bilen hos Superwash gjør du faktisk noe bra for miljøet. Bil er kanskje ikke det du tenker på når det er snakk om klimavennlige tiltak. Men når du først har en bil, må du holde den ren. Vannet som brukes for å vaske bilen din hos Superwash blir sendt gjennom et renseanlegg slik at det er fritt for kjemikalier og såperester. Først da kan det slippes ut i naturen igjen. Dersom du vasker bilen hjemme er det ikke noe form for rens og alt slippes ut i naturen.

I tillegg benytter Superwash seg av moderne helautomatiske vaskeanlegg noe som betyr at de har døgnåpent og du trenger ikke å tenke på takboksen. Maskinene skanner bilen din før den vasker den, samtidig som du får en grundig vask av bilen. De har ulike vaskeprogram for å sikre at du finner det perfekte programmet for deg og din bil. Superwash har kontorer på Randaberg, men har vaskehaller fordelt rundt i Norge.

Hos Superwash kan du velge mellom engangs vask eller abonnentsløsning, slik at bilen din alltid kan skinne på veiene.

I tillegg til å ha gode vaskehaller ønsker Superwash å være med på å utvikle Hinna Bydel, og gi unge spillere i klubben mulighet til å utvikle seg. Vi er kjempe takknemlige for at vår nærmeste nabo er med på laget.

Salg- og markedssjef i Superwash – Stig Hartvigsen om avtalen:

«Idretten og spesielt fotballen ligger meg nært, derfor ønsker vi i Superwash å kunne hjelpe unge spillere Hinna Fotball å nå målene sine. Vi gleder oss til samarbeidet med Hinna Fotball, dette blir gøy!»

Superwash vil bli å se på klubbkolleksjonen samt synlig på Hinna Stadion med skilt på Wintershall DEA Banen.

Marked- og kommunikasjonsansvarlig i Hinna Fotball – Thomas Egeli om avtalen:

«Jeg har selv prøvd Superwash til å vaske bilen min, så jeg kan skrive under på at det er kvalitet de leverer. Superwash er vår nærmeste naboer, du tar av med vaskehallene deres for å komme til Hinna Stadion. Det er naturlig at vi kan spille hverandre gode. Stig og Superwash har en veldig positiv og god energi som vi ønsker å dra nytte av og løfte hverandre opp og frem. Nå gleder jeg med til å se flere Hinna-medlemmer og samarbeidsnettverk vaske bilene sine hos Superwash. Dette er et samarbeid alle skal dra nytte av.»

Superwash kan du besøke ved å følge denne linken, og glem ikke å like deres Facebook side med å trykke her.

#ViErHinna #SuperwashHinna

Bli medlem!

Lyst til å spille fotball med oss på Hinna? Meld deg inn i dag!

Innmeldingsskjema Mer informasjon

Meld deg på nyhetsbrev

Få med deg siste nytt fra Hinna Fotball ved å abonnere på vårt nyhetsbrev!

Velg liste(r) ↴

Design og utvikling av:

Ensign