Tidligere Vard Haugesund spiller klar for Hinna Fotball.

Bekreftet: Nå er Aleksander Gundersen (27) Hinna-spiller.

Imponerende start i oppkjøringen

Aleksander kommer med masse rutine og kraft som vi har hatt et behov for. Han god erfaring med 74 kamper i 4. div for Skjold (43 kamper), Stegaberg (9 kamper), Vard Haugesund 2 (12 kamper), og Ålgård (10 kamper). Han har også erfaring fra 3. div med 6 kamper for Vard Haugesund (3 kamper) og Brodd (3 kamper).

Aleksander har trent med oss i Hinna Fotball siden slutten av januar, og har siden den tid rukket å markere seg både på og utenfor banen. Aleksander har skåret 3 mål på 4 kamper fra midtstopper posisjon, og kronet det hele med å bli månedens spiller i februar i tospann med Simen Melhus.

Fyller et tomrom i laget

– Gundersen er en fysisk sterk og verbal spiller som kommer på hver eneste trening med mål om å vinne. Han tilfører det unge laget rutine og pondus, noe som flere spillere kan lære av. Han kan spille både midtstopper og midtbane posisjon, noe som er ekstra nyttig for oss.

– Vi har ambisiøs spillestil som krever mye hurtighetsutholdenhet og basisferdigheter, ettersom vi ønsker å spille fotball. Gundersen har forbedringspotensialet når det kommer til fysisk kapasitet, men det er lett å gjøre noe med. Han har et årvåkent og modig i tankesettet og har basisferdigheter som gjør at laget kan stå høyt i banen.

«En god signering som løfter oss», beskriver Thomas Egeli gårsdagens signering – og lovpriser den nye Hinna-spilleren.

– Gundersen kommer inn og gir oss mer rutine og fysisk styrke. Fra første trening har han vært med på å heve tennings-nivået og duellspillet på treningene gjennom styrke og vinnervilje. Selv om det er ny garderobe er han en av de som sitter igjen i garderoben til lyset på anlegget går av, for å diskutere viktige og uviktige temaer med medspillerne sine. Han har glidd sømløst inn i miljøet, og medspillerne var tidlig tydelige på at dette var en spiller vi ønsket å ha med oss.

– Selv om Gundersen er en veldig god og rutinert spiller som hever nivået på treningene våre er det fortsatt ting han kan forbedre og arbeide med, men han har en perfekt alder (27 år).

Derfor er det ekstra gledelig at spilleren med fortid i Skjold, Stegaberg, Vard Haugesund, Ålgård og Brodd ønsket å komme til oss i Hinna Fotball.

Bli medlem!

Lyst til å spille fotball med oss på Hinna? Meld deg inn i dag!

Innmeldingsskjema Mer informasjon

Meld deg på nyhetsbrev

Få med deg siste nytt fra Hinna Fotball ved å abonnere på vårt nyhetsbrev!

Velg liste(r) ↴

Design og utvikling av:

Ensign