Toyota Sørvest AS og Hinna Fotball forlenger hovedsponsor-samarbeidet.

Toyota Sørvest AS og Hinna Fotball forlenger hovedsponsor-samarbeidet.

Toyota Sørvest AS med salgsleder Jan Trzos-Oftedal i spissen har vært hovedsponsor og en viktig samarbeidspartner for Hinna Fotball i lang tid. Toyota Sørvest har i alle år vært preget av lokal tilhørighet, med lokale eiere og lokalt engasjement. De har ca 110 entusiastiske medarbeidere som alle jobber under mottoet «Kundens smil er vår belønning«.

En bil til ditt behov

Vi i Hinna Fotball er så heldige at vi skal få betjene to forskjellige Toyota biler. I første runde er det en tøff Rød Hilux vi i Hinna Fotball skal kjøre rundt i, før vi går over til en Proace Verso, 9 seter Elektrisk bil som skal hjelpe lagene rundt. I disse dager er det lange leveringstid, og heldigvis fant Toyota Sørvest en god mellomløsning til oss med den fine røde Hiluxen.

Toyota Sørvest har alt fra personbil, varebil, brukte biler, ladeboks. Alt du trenger finner du på https://www.toyotasorvest.no/.

Salgssjef i Toyota Sørvest, Jan Trzos-Oftedal om avtale forlengelsen:

«Jeg er glad og stolt for at vi har fått til en ny samarbeidskontrakt med Hinna Fotball. Hinna Fotball har vi støttet i mange år og ønsker å beholde og fortsette å være gjenkjente med en stor lokal aktør som Hinna Fotball. Vi er stolte av #Lokaltilhørighet!

I første runde skal de betjene en tøff Rød Hilux, så skal de gå over til en Proace Verso, 9 seter Elektrisk bil som skal hjelpe lagene rundt. I disse dager er det laaange leveringstider, og heldigvis fant vi en god mellomløsning med den fine røde Hiluxen. Når vi fant denne røde Hiluxen skrek den Hinna!»

Toyota Sørvest fortsetter som hovedsponsor på Hinna TV, skilt WintershallDEA Banen og innbytterbenken på NSE-Banen, hovedsponsor på draktene til Hinna Fotball.

Den nydelige Hiluxen og senere Proace Verso vil du også kunne se på og rundt Hinna Fotball sine kamper og arrangement.

Marked- og kommunikasjons ansvarlig i Hinna Fotball – Thomas Egeli om avtale forlengelsen:

«Vi har hatt et tett og godt samarbeid med Jan og Toyota Sørvest lenge. Det er klart at de er veldig god og viktig samarbeidspartner for oss. Vi har samme verdier og ambisjoner som «Kundens smil er vår belønning» og lokal tilhørighet understreker. Vi er takknemlige for at Toyota Sørvest blir med på denne spennende reisen med oss i Hinna Fotball. Vi ønsker å være en god støttespiller for dem gjennom å kanalisere flere kunder i deres retning. Dette er en strålende nyhet for klubben!»

Toyota Sørvest kan du besøke ved å følge denne linken, og glem ikke å like deres Facebook side med å trykke her.

#ViErHinna #ToyotaSørvest #Lokaltilhørighet

Bli medlem!

Lyst til å spille fotball med oss på Hinna? Meld deg inn i dag!

Innmeldingsskjema Mer informasjon

Meld deg på nyhetsbrev

Få med deg siste nytt fra Hinna Fotball ved å abonnere på vårt nyhetsbrev!

Velg liste(r) ↴

Design og utvikling av:

Ensign