Tredje spilleren til toppfotballen på 9 måneder.

(Foto: Alexander Larsen, Stavanger Aftenblad)

Bekreftet: Lewis Leonidas (21) er klar for toppfotballen og EIK.

Etter et år i Hinna Fotball er Lewis Leonidas klar for Egersund Idrettsklubb.

– Lewis kom til oss våren 2021 med et ønske om å finne tilbake fotballformen og få hjelp til å videreutvikle seg som fotballspiller og menneske, slik at han kunne ta steget opp til toppfotballen. Allerede på første trening så vi at Lewis kom til å bli en ettertraktet spiller hos andre klubber dersom vi klarte å forvalte potensialet hans riktig. At han etter å ha tatt steg hos oss gjennom hele 2021 sesongen, var det ikke overraskende at andre klubber kom til å ønske ham i stallen neste sesong. Han forpliktet han seg til å gi alt av seg selv på og utenfor banen forrige sesong med oss, noe vi setter stor pris på, uttaler Thomas Egeli

– Dette er absolutt som det bør være. Jeg er glad for at han ville være her hos oss, slik at vi kunne hjelpe han med å få denne sjansen i toppfotballen som han virkelig fortjener. Det er ikke mulig å finne ord som beskriver skikkelig hvor gøy det har vært å få ha Lewis Leonidas med hos oss i Hinna Fotball på og utenfor banen.

– Til og med måten han håndterte åpenheten om mulig kontraktsforlengelsen på hos oss i Hinna sier alt om personen og hans karakter. En proff i toppklassen, og en enda bedre person. Han var åpen fra før første trening om hva han ønsket og hva han så for seg på sikt. Da er det ekstra gøy at vi nå har hjulpet nok en spiller til toppfotballen.

– Lewis har vokst enormt som spiller og ikke minst som person siden han kom til oss i Hinna. Fotballferdighetene har det aldri vært noen tvil om, det som er ekstra gøy er å se utviklingen hans som person på og utenfor banen det siste året. Fra å være en rolig og lavmælt person, har han utviklet seg til å gi beskjeder å ta mer plass på og utenfor banen med positivt fortegn. Han har hele tiden vært en som har spurt om hva han kan gjøre for å bli enda bedre, samt ta i mot tips til hva han kan bli enda bedre på. Dersom en videoanalyse av kampen ikke lå ute på VEO dagen etter kamp, var han den første til å etterlyse det.

Får tatt et skikkelig farvel

– Siden dag 1 så har jeg alltid visst at Hinna var den rette klubben for meg for å ta steget videre opp. Hinna har en fantastisk klubb og har flinke trenere som har tatt meg godt imot meg, og hjulpet meg hver dag for å bli bedre. Jeg vil si tusen takk til klubben, spillere og en spesiell takk til Thomas Egeli og trenerteamet som har gjort tiden min i Hinna uforglemmelig.

Tredje(!) spilleren til toppfotballen på 9 måneder.

Lewis Leonidas blir tredje spilleren vi hjelper videre til toppfotballen det siste året. Siden april 2021 har Gullbrandur I Horni Øregaard (Gulli) gått fra Hinna til Sandnes Ulf hvor han står bokført med 5 kamper i OBOS-ligaen. Cairo Lima til EIK (nå Staal), og nå Lewis Leonidas.

Foto: Alexander Larsen, Stavanger Aftenblad

Bli medlem!

Lyst til å spille fotball med oss på Hinna? Meld deg inn i dag!

Innmeldingsskjema Mer informasjon

Meld deg på nyhetsbrev

Få med deg siste nytt fra Hinna Fotball ved å abonnere på vårt nyhetsbrev!

Velg liste(r) ↴

Design og utvikling av:

Ensign