Urmaker Grøtteland ny sponsor i Hinna Fotball

Urmaker Grøtteland ny sponsor i Hinna Fotball

Urmarker Grøtteland er nyeste medlem i sponsor-familien til Hinna Fotball, som sponsor av «Årets spiller Herre A» – og alt det positive klubben bidrar med av aktivitet. Spilleren med høyest oppmøte på trening og flest antall seire på trening vinner en Seiko Prospex PADI Special Edition Solar Chronograph klokke.

Ved å delta i det omfattende nettverket av lokale bedrifter som sponser Hinna Fotball får Urmaker Grøtteland en enda større kontaktflate, og enda flere kan få øynene opp for den urmakerbutikken med høyest fotball- interesse og kunnskap i Rogaland.

Urmaker Grøtteland har klokker fra Maurice Lacroix, Grand Seiko, Fortis, Casio, Longines, Raymond Weil, Seiko, Rado, Certina, Leanschi og Garmin. Om behovet ditt er en treningsklokke eller en klokke å vise frem, har Urmaker Grøtteland en klokke for deg. De hjelper deg å finne en klokke som passer ditt behov best.

Eiere av Urmaker Grøtteland, Frode og Thomas Grøtteland har begge solid kompetanse på fotball også. Skal du innom å reparere eller kjøpe klokke, går fort snakket innom fotball. Spesielt nok skåret Frode Grøtteland sitt første seriemål som senior mot keepertrener i Hinna Fotball, Erik Johannessen i 84/85. Selv har Frode spilt for Sandnes Ulf, Figgjo og Klepp, og trent Klepps damelag, Ulf og Bryne.

Da Erik «Målmann» Johannessen var ute å besøkte Frode Grøtteland måtte han signere veggen på bakrommet, hvor flere andre idrettsutøvere har signert. I nesten 2 timer gikk samtalen om løst og fast, livet, klokker og fotball.

Dersom du skal ha en klokke, gjør som Hinna – ta turen innom Urmaker Grøtteland i Langgata 29, Sandnes.

Bli medlem!

Lyst til å spille fotball med oss på Hinna? Meld deg inn i dag!

Innmeldingsskjema Mer informasjon

Meld deg på nyhetsbrev

Få med deg siste nytt fra Hinna Fotball ved å abonnere på vårt nyhetsbrev!

Velg liste(r) ↴

Design og utvikling av:

Ensign