Vegard Føyen, Espen R. Isaksen, Daniel Torp Holt og Lukas S. Pettersen har signert ny kontrakt med oss i Hinna Fotball

Vegard Føyen, Espen R. Isaksen, Daniel Torp Holt og Lukas S. Pettersen har signert ny kontrakt med oss i Hinna Fotball

4 spillere har skrever under på ny kontrakt.

Vi fortsetter å sikre seg nye kontrakter for lagets viktigste spillere i vinter, i dag kan vi offentliggjøre at Vegard Føyen, Espen R. Isaksen, Daniel Torp Holt og Lukas S. Pettersen har signert på ny kontrakt for 2022.

Vegard Føyen

Vegard kom til Hinna Fotball i sommer fra Vaulen IL og har markert seg fra første trening helt til han fikk en skade i foten mot Sola 2 noe som gjorde at han endte på 5 kamper i høst. Vi håper Vegard snart blir frisk igjen, slik han kan kjempe om å ta tilbake midtstopperplassen han gjorde til sin i høst.

Espen R. Isaksen

Espen kom til Hinna Fotball i sommer fra Alta IF og viste meget lovende takter på trening og i debuten for Hinna 2. Uheldigvis ble det ingen kamper på Espen for A-laget i 2021 grunnet skulderskade dagen før debuten. Espen er en meget lovende midtstopper som vi håper at vi kommer til å få mye glede av i 2022.

Daniel Torp Holt

Daniel kom til Hinna fotball sommeren 2020, men på grunn av korona kom ikke debuten for laget før i 2021. Midtbanespilleren med fortid i Lillestrøm har tatt imponerende steg i 2021 og spilte seg inn på midtbanen, hvor han i tospann med Mikal Mæle gjorde midtbaneplassen til sin utover høsten. Daniel byttet draktnummer fra 3 til 7 i høst, noe som gjør at forventningene stiger ytterligere foran neste sesong.

Lukas S. Pettersen

Lukas kom i likhet med Daniel til Hinna sommeren 2020. Lukas kommer fra Sarpsborg FK og står med 6 kamper for Hinna A-lag. Den allsidige backen tok store steg utover sesongen, og viste spesielt i serieinnspurten at det er bare å glede seg for Hinna supporterne foran 2022 sesongen. Han var svært delaktig fra sideback posisjonen sin i det offensive spillet.

Fortsetter kontraktvinteren

Vi startet vinteren med å signere Pacifique Nahimana fra Varhaug IL. Siden den gang har det meste handlet om å fornye kontrakter med eksisterende spillere. Det vil bli annonsert nye kontrakter i kommende dager. I tillegg er det forventet at det kommer noen nye spillere inn for å forsterke laget i løpet av vinteren.

Bli medlem!

Lyst til å spille fotball med oss på Hinna? Meld deg inn i dag!

Innmeldingsskjema Mer informasjon

Meld deg på nyhetsbrev

Få med deg siste nytt fra Hinna Fotball ved å abonnere på vårt nyhetsbrev!

Velg liste(r) ↴

Design og utvikling av:

Ensign