Vi er igang – Hvilket lag spiller jeg på?

Vi skjønner godt at foreldre synes det er uoversiktlig og at man kanskje blir usikre på hvilket lag man spiller på.

Svaret er at dere spiller på Hinna G16 og hjelper til på flere nivå.

Trenerteamet må holde tunga ekstremt beint i munnen for å gi rett matching til alle. Vi skal kalibrere med hospitanter opp og ned. Hjelpe Jr-laget, hjelpe 06-laget osv.

42 aktive spillere (+ noen hospitanter) server nå 4stk 11erlag. (Har noen ess i bakhånd, som ennå ikke er tilbake fra ferie.

G16-1 Spiller i elitedivisjonen. Her ta vi med de 15-16åringene som til enhver tid kan være med å skape det beste kollektivet.

G16-2 Spiller i 1. divisjon. Ca 4-5 spillere som spilte mindre på 1-laget. Samt de 9-11 som til enhver tid er nærmest elitelaget.

G16-3 Spiller i 2. divisjon. Ca 4-5 spillere som spilte mindre på 2-laget. Samt de 9-11 som til enhver tid er nærmest Hinna 2.

G16-4 Er ikke oss, men G2006. Spiller i 2. div. Motsatt pulje fra Hinna 3. Vi låner bort 1-3 spillere til dem for å hjelpe.

G16-5 Spiller i 3. divisjon. Noen vil kanskje kalle det et oppsamlingslag. Men noen av guttene som er med her, er veldig bra spillere, men trener ikke så mye. Noen er helt ferske. Noen er tilbake fra skader og starter her. Noen spillere har også sagt at det er KUN dette laget de ønsker å spille for.

Finnes det noen andre hensyn trenerne må ta? Selvsagt.

Skal f.eks. Hinna 2 møte god motstand, har vi med noen litt sterkere spillere enn vanlig. Noen dager har vi kamper samme dag med lagene. Noen ganger er det spillere som har 2 kamper på en uke, som må hviles for å ikke overbelastes. Noen spillere har flere forfall til treninger. Noen med gode grunner. Noen uten grunn.

Vi ønsker å gi spillere matching på et høyere nivå, som gir dem utfordringer. MEN vi ønsker også å gi spillere mulighet til å finne godfølelsen på et litt lavere nivå.

Har vi f.eks. en lag 1 spiller som sliter med selvtillit, så vil kanskje touch og avslutninger bli svakere. Man binder seg og mister motet. Etpar kamper for noen av disse i 1. og 2. div gir ofte en litt annen ro. Gode opplevelser og selvtillit. Vi får tilbake spilleren vi vet vi har. Et annet eksempel kan være at en spiller sliter litt på lag 3 eller 5. Men plutselig kan blomstre sammen med mer strukturerte spillere på et høyere nivå.

En spiller eller forelder har hovedfokus på 1 spiller. Trenerteamet ønsker å utvikle 45 stk best mulig. Vi kan garantere at vi innimellom vil gjøre feil. Vi er smertelig klar over at foreldre har egne meninger og tanker. Akkurat på samme måte som Vikingsupportere klager på Jensen og Batty eller Liverpoolsupportene kan klage på Klopp.

Vi håper og tror at spiller og foreldre opplever at iallefall noen av timene vi bruker på dere er for å gjøre alle bedre.

Vi oppfordrer alle foreldre til å møte på flest mulig kamper og støtte laget uansett om det er Hinna 1, 2, 3, 4 eller 5.

Synes dere at det blir noen minutter mindre spilletid, eller at du får hjelpe et lag der du skal være bærebjelke – prøv å være positive uansett. Vi vil gi dere nok spilletid og utfordringer på sikt.

Kontakt gjerne Nilsi på ffo@hinnafk.no om dere har noen spørsmål eller ønsker.

Bli medlem!

Lyst til å spille fotball med oss på Hinna? Meld deg inn i dag!

Innmeldingsskjema Mer informasjon

Meld deg på nyhetsbrev

Få med deg siste nytt fra Hinna Fotball ved å abonnere på vårt nyhetsbrev!

Velg liste(r) ↴

Design og utvikling av:

Ensign